Pelipaikat

Yhdistyksen pelipaikka sijaitsee osoitteessa Karinkorvantie 43, Sauvo. Pelialue muodostuu mäntymetsästä ja isosta kalliosta, jonka ympärille pelit keskittyvät. Alueella on puroja, puisia suojia, sekä rakennettuja suojia.

Autopaikkoja on rajoitetusti, Suosittelemme käyttämään kimppakyytejä! Pelipaikalla on käytössä biokuulapakko.

Ajo-ohje Kemiöntieltä tullessa:

  1. Sauvosta Kemiöntietä Kemiöön päin noin 10 km. Heti alamäen jälkeen käänny risteyksessä oikealle Lemmistentielle. Street View -näkymä risteyksestä.
  2. Lemmistentietä noin 900m, jonka jälkeen tie muuttuu Savisalontieksi ja kaartaa loivasti oikealle.
  3. Savisalontietä noin 2,8 kilometriä, kunnes saavut laakealle alueelle ja ison mäen päälle.
  4. Mäen päällä käännytään oikealla olevan pihapiiriin, jossa pitäisi jo näkyä muita pelaajia ja autoja. Pelinjohto opastaa tarvittaessa parkkeerauksessa.

Jos pelipaikan löytymisessä on ongelmia, niin soittakaa numeroon kuulaportissa annettuun puhelinnumeroon

Mitä on airsoft?

Wikipedia:

Airsoft (”softaus”) on japanilais­lähtöinen taistelupeli, jossa pelaajat pyrkivät suorittamaan erilaisia tehtäviä käyttäen apunaan muovikuulia ampuvia aseita.

Muovikuulat eivät jätä osuessaan maalijälkeä ja laji perustuukin pelaajien rehellisyyteen tunnustaa saamansa osumat. Merkittävin ero airsoftin ja sen sukulaislajien paintballin ja lasertagin/megazonen välillä onkin airsoftin painottuminen elämyksiin, kun taas paintball painottuu vahvasti kilpaurheiluun ja lasertag hauskanpitoon.

Aitoja tuliaseita muistuttavien asejäljitelmien lisäksi airsoftpelille on myös luonteenomaista sotilasrekvisiitan käyttö.

Säännöt

Yhdistyksen viralliset pelisäännöt (PDF)

Säännöt tulee lukea ja hyväksyä ennen kuin voit osallistua yhdistyksen tapahtumiin ja hakea jäseneksi. Säännöt ovat Google Docs -muodossa, ja aukeavat uuteen välilehteen.