Pelipaikat

Yhdistyksen pelipaikka sijaitsee osoitteessa Karinkorvantie 43, Sauvo. Pelialue muodostuu mäntymetsästä ja isosta kalliosta, jonka ympärille pelit keskittyvät. Alueella on puroja, puisia suojia, sekä rakennettu "bunkkeri", jota käytetään yleensä off-game alueena. Bunkkeri on välillä myös pelikäytössä, ja tällöin offariksi on valittu muu paikka, joka opastetaan pelin alussa.

Autopaikkoja on rajoitetusti, Suosittelemme käyttämään kimppakyytejä! Pelipaikalla on käytössä biokuulapakko.

Ajo-ohje Kemiöntieltä tullessa:

  1. Sauvosta Kemiöntietä Kemiöön päin noin 10 km. Heti alamäen jälkeen käänny risteyksessä oikealle Lemmistentielle. Street View -näkymä risteyksestä.
  2. Lemmistentietä noin 900m, jonka jälkeen tie muuttuu Savisalontieksi ja kaartaa loivasti oikealle.
  3. Savisalontietä noin 2,8 kilometriä, kunnes saavut laakealle alueelle ja ison mäen päälle.
  4. Mäen päällä käännytään oikealla olevan pihapiiriin, jossa pitäisi jo näkyä muita pelaajia ja autoja. Pelinjohto opastaa tarvittaessa parkkeerauksessa.

Jos pelipaikan löytymisessä on ongelmia, niin soittakaa numeroon 050 9170 930 Kristian Suominen.

Mitä on airsoft?

Wikipedia:

Airsoft (”softaus”) on japanilais­lähtöinen taistelupeli, jossa pelaajat pyrkivät suorittamaan erilaisia tehtäviä käyttäen apunaan muovikuulia ampuvia aseita.

Muovikuulat eivät jätä osuessaan maalijälkeä ja laji perustuukin pelaajien rehellisyyteen tunnustaa saamansa osumat. Merkittävin ero airsoftin ja sen sukulaislajien paintballin ja lasertagin/megazonen välillä onkin airsoftin painottuminen elämyksiin, kun taas paintball painottuu vahvasti kilpaurheiluun ja lasertag hauskanpitoon.

Aitoja tuliaseita muistuttavien asejäljitelmien lisäksi airsoftpelille on myös luonteenomaista sotilasrekvisiitan käyttö.

Säännöt

Yhdistyksen viralliset pelisäännöt (PDF)

Säännöt tulee lukea ja hyväksyä ennen kuin voit osallistua yhdistyksen tapahtumiin ja hakea jäseneksi. Säännöt ovat PDF-muodossa ja ne aukeavat uuteen välilehteen.