Tietoa yhdistyksestä

Vuonna 2014 peliporukassamme huomattiin, että airsoft-harrastus on kasvattanut suosiotaan Sauvon seudulla. Halusimme ohjata niin uudet kuin nykyisetkin pelaajat yhteen, jotta harrastajat olisivat tietoisia toisistaan ja yhdessä voitaisiin kehittää harrastusta entistäkin parempaan suuntaan. Organisoinnin avuksi päätettiin perustaa yhdistys, joka auttaa huomattavasti harrastuksen kehittämisessä.

Tärkeimpiä tavoitteitamme on varmistaa laadukkaan harrastustoiminnan järjestäminen, tiedon levittäminen airsoftista ja uusien harrastajien löytäminen.

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja pyörii täysin talkoovoimin harrastajilta harrastajille. Jäsenmaksut käytetään suoraan toiminnan kehittämiseen, kuten pelipaikkojen rakentamiseen, toiminnasta tiedottamiseen ja yhteisten harrastusvälineiden hankkimiseen.

Toimintamme kulmakiviä ovat turvallisuus, aloittelijaystävällisyys, sekä rentous ja hyvät kokemukset. Emme ota harrastusta liian vakavasti, mutta turvallisuus ja lajin pysyvyys ovat meille sydämen asioita. Vaadimme kaikilta tapahtumiimme osallistujilta asianmukaista silmäsuojausta, sekä suosittelemme suojaamaan myös hampaat, joko kasvot peittävällä maskilla tai hammassuojilla.

Jäsenyys

Sauvon Seudun Airsoft ry:n jäseneksi hyväksytään liittymisvuonna vähintään 13 vuotta täyttävä henkilö, joka maksaa jäsenmaksun ja on sitoutunut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä. Jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin jäsenetuihin, jotka on listattu alempana. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Jäsenmaksulla tuet yhdistyksen toimintaa ja jatkuvuutta, jotta voit nauttia jäseneduista tulevaisuudessakin.

Ennen hakemista, muistathan lukea ja hyväksyä oikealta puolelta löytyvät pelien säännöt!

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään täyttämällä liittymislomake (PDF). Tulosta lomake ja palauta se täytettynä pelinjärjestäjälle yhdistyksen pelissä. Jäsenmaksu maksetaan heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Tarkemmat täyttö- ja maksuohjeet löydät hakulomakkeesta.

Jäsenetuihin kuuluu tällä hetkellä:

Alennukset kauppoihin:
Tradesoft Oy, Turku: 5% Alennus myymälässä ja verkkokaupassa. Edun saat syöttämällä henkilökohtaisen alennuskoodin tilausvaiheessa
Milgear Oy, Oulu: 10% Kiinteä alennus myymälässä ja verkkokaupassa, sekä yli 150€ tilaukset ilman toimituskuluja. Edun saat syöttämällä henkilökohtaisen alennuskoodin tilausvaiheessa
Muut edut:
Päätäntävalta Jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksiin ja oikeus käyttää niissä puhe- ja äänioikeuttaan sekä asettua ehdolle vaaleissa
Deans-liittimien kolvaus aseeseen ja akkuun Jäsenenä saat tämän palvelun hintaan 5€ (Sisältää liittimet akkuun sekä aseeseen, sekä työn)
SSA Ry:n maksulliset tapahtumat Pienempi osallistumismaksu SSA ry:n järjestämiin maksullisiin tapahtumiin, kuten skenaariopeleihin. Alennettu hinta ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti

Säännöt

Yhdistyksen viralliset pelisäännöt (PDF)

Säännöt tulee lukea ja hyväksyä ennen kuin voit osallistua yhdistyksen tapahtumiin ja hakea jäseneksi. Säännöt ovat PDF-muodossa ja ne aukeavat uuteen välilehteen.